top of page
#happygangcory

   Facebook Instagram 

  • Facebook
  • Instagram

CORY
 

                             

                                                    

    A  HAPPY GANG  frontembere.

"Eredetiben és megújúlva"

Eredeti értékei megtartása mellett, ötvözi a produkciót, a legfejlettebb, legújabb  tudományos, technológiai újításokkal.

Soha nem kompromittálta magát, alkohol, drog, szinvonaltalan

celeb-bulvár történésekkel. 

 2017 óta önálló showműsorral aratja a sikereket itthon és a környező országokban. Rendszeres fellépője a legnagyobb hazai fesztiváloknak is. SZIGET, EFOTT, FEZEN, BUDAPEST PARK, FŐNIX CSARNOK- DEBRECEN, TOTAL DANCE FESTIVÁLOK, SIÓFOK PLÁZS..stb.. A legnagyobb Happy Gang dalok és további top slágerekből álló Dj Session show műsor garantáltan lázba hozza a bulizni vágyókat. Slágercunami, naprakész hangzás, lendület, tombold végig!

BRAVO OTTO DÍJAS

ARTISJUS SZVB BIZOTTSÁGI TAG 8 ÉVIG

EMI LEMEZKIADÓ MARKETING MANAGERE

TÖBB MOZIFILM ZENESZERZŐ, FŐCÍMDALA

30 ÉVE A KÖNNYŰZENEI ÉLETBEN

DALSZERZŐ, SZÖVEGÍRÓ, ELŐADÓ

 

   

EREDET

 

 

 

 

                                                         

A Happy Gang, Magyarország egyik legsikeresebb popegyüttese. 1996-ban a "Kérek egy kulcsot a szívedhez" című daluk az ország legtöbbet játszott hazai felvétele volt. Nyertek Bravo OTTO díjat, slágerlista vezető dalaik, ma is közkedveltek. Dalaikat szellemes szövegek fűszerezik. Zenéjük tartalmaz dance, hip-hop, elektronikus és rock elemeket is. A mai napig korosztálytól függetlenül, mindenki bulizik a számaikra. Legismertebb slágereik a Sokáig voltam távol, a Fiatal szerelem és a Kérek egy kulcsot a szívedhez, Lógatom a lábam, Minő guminő, Lopják a Dzsekimet, Szentkarácsony. Több, mint 800 ezer eladott hanghordozón jelentek meg dalaik. 1993-ban kezdődött a Happy Gang karrierje.

 

Közös iskolai zenekarból indultak el, amit egy EMI lemezkiadói szerződés alakított professzionális produkcióvá. Ők voltak ez első hazai szereplői, a Bravo Love Story elnevezésű, BRAVO Ifjúsági Magazinban futó, fotós képregénynek, mely több héten át tartott és nagy rajongói bázist hozott a csapatnak. 1994-ben megjelent első albumuk Zimme-zumm címmel.Első slágerük a Boomshaka volt, amit a lírai Kérek egy kulcsot a szívedhez, majd a Minő Guminő követett. A második album a Boojaka.1995-ben jelent meg. Hangzásukban jellegzetes raggaton, dance hall, elemek szerepelnek ezen az albumon. 1996 -n az Éretlenek című magyar televíziós játékfilm főcímdalát írták meg, Fiatal szerelem címmel, ami hatalmas sikert hozott a számukra. Ez év májusában telt házas koncertet adtak a Petőfi Csarnokban, a Nagy Nap elnevezéssel, majd a Bravo újság közönségszavazatai alapján megválasztották őket az év legnépszerűbb zenekarának. Ugyanebben az évben jelent meg harmadik albumuk Dauer címmel.

 

1997. április 26-án felléptek a Total Dance Fesztiválon és megjelent negyedik albumuk a Freestyle. Ismét teltházas koncert a Petőfi Csarnokban, melyrt a tél és karácsony jegyében szervezték. Eddig az időpontig már több ezer fellépésen vannak túl. 1998-n Jamaicába utaznak videó klipet forgatni az Öreg Sam című dalukhoz. Több, mint három hetet töltenek Jamaicán, és helyi lányokkal és szereplőkkel dolgoznak a klipben. Happy Gang a Budapest Parkban 2014. 1999 szilveszterétől az együttes felfüggeszti a közös munkát, de 2000 februárjában az amerikai New Jerseyben elvállalnak egy fellépést.

 

Mohaman 2000 elején szólókarrierbe kezdett, kiadta a Funky című számához készült maxilemezt és a hozzá készült videoklipet. Majd megalapította a Magnet Records lemezkiadó céget. Cory elkészítette a Bázis című, Viasat televíziós csatornán vetített, "bootcamp" jellegű, katonai túlélőtáboros sorozat betétdalát, és 2002 szeptemberében jelentette meg első szólólemezét. Feldolgozta a Jóbarátok című filmsorozat betétdalát (Rembrants: I'll Be There For You). A dal a Danubius Rádió slágerlistáján a harmadik helyezést éri el. Cory 2009-ben alapította meg az Underzen zenekart, amellyel többek közt a Tibor vagyok, de hódítani akarok című filmben szerepelt. A főcímdalt " Bizsergés" címmel és még több szerzeményt írtak a filmhez. Happy Gang Symphonic-Budapest Kongresszusi Központ 2013. 2011-ben újra elkezdték a közös munkát. Az RTL televízió főműsoridős showjában térnek vissza, de már Meggyes Roland- "Moha" nélkül. 2012-ben minden nagy egyetemen felléptek (MEN-LEN, stb.) Továbbá a 20. SZIGET Fesztiválon, 20. Bravo Otto Gálán, Effotton, Unique Fesztiválon, Budapest Parkban.

 

2013. június 29-én a Budapest Parkban több ezres közönség előtt ünnepelték élő nagy koncerttel a 20. születésnapjukat. Ebben az évben a Budapest Kongressusi Központban szimfónikus verzióban koncertet adtak, amit Győrben és Szombathelyen is megismételtek. Happy Gang a Total Dance Fesztiválon 2015. 2014. SZIGET Fesztivál, Effot, Budapest Park, SZIN. 2015. Budapest Parkban vendégül látták az angol EAST 17 együttest és a koncert fináléjaként együtt énekelték a "Sokáig voltam távol" című dalt.

 

2017 óta önálló showműsorral aratja a sikereket itthon és a környező országokban. Rendszeres fellépője a legnagyobb hazai fesztiváloknak is. SZIGET, EFOTT, FEZEN, BUDAPEST PARK, FŐNIX CSARNOK- DEBRECEN, TOTAL DANCE FESTIVÁLOK, SIÓFOK PLÁZS..stb..

 

ITT ÉS MOST A MÁBAN

#happygangcory
bottom of page